Akredytacje

Biuro Prasowe PGE Skry Bełchatów uprzejmie informuje, że w związku z panującą sytuacją epidemiologiczną oraz obostrzeniami dotyczącymi liczby osób przebywających w hali Energia, w sezonie 2020/2021 nie przyznajemy akredytacji stałych.

Przed każdym meczem w platformie Accredito dostępny będzie formularz akredytacyjny na jednorazowe wejście na mecz. Jednocześnie informujemy, że liczba wejściówek dla mediów będzie ograniczona, dlatego prosimy o akredytację dziennikarzy, którzy będą relacjonować wydarzenia z hali Energia.

Odbiór akredytacji oznacza akceptację regulaminu pracy mediów w sezonie 2020/2021, który znajduje się TUTAJ.

Accredito jest nowoczesną platformą komunikacji, która ułatwia przebieg informacji między biurem prasowym klubu a dziennikarzami. To tutaj będą pojawiać się wszystkie informacje prasowe oraz załączane będą materiały multimedialne do pobrania i tylko w systemie Accredito będzie można ubiegać się o akredytacje stałe, i jednorazowe. Te drugie będą uruchamiane przed kolejnymi spotkaniami i będziemy o nich informować na bieżąco.

Do platformy można dołączyć TUTAJ Jeśli dziennikarz posiada już konto w systemie - wystarczy, że doda do obserwowanych nasze biuro prasowe TUTAJ Więcej informacji dotyczących z korzystania z systemu Accredito.com przez dziennikarzy znajdą Państwo TUTAJ

Jeszcze raz dziękujemy przedstawicielom mediów za obecność na meczach PGE Skry. Mamy nadzieję, że nasza współpraca będzie przebiegała równie dobrze w przyszłym sezonie.

KONTAKT DLA MEDIÓW:
Maciej Nowocień

Sponsor strategiczny

PGE

Szybki kontakt

Klub Piłki Siatkowej Skra Bełchatów S.A.

KPS Skra Bełchatów S.A.
ul. Dąbrowskiego 11